Vodafone v březnu: tři telefony za 1 Kč, nový odolný Samsung a příslušenství k PC

Vodafone v březnu rozšířil nabídku koncových zařízení. Na výběr je několik desítek smartphonů včetně těch s 5G konektivitou, ale také obyčejné tlačítkové telefony, tablety, chytré hodinky, zcela bezdrátová sluchátka, herní konzole, televizory, modemy, zařízení pro internet věcí a příslušenství k počítači.

Jako novinka byl v březnu zařazen levný model Motorola Moto E7 za tři tisíce korun, čerstvě představený odolný smartphone Samsung Galaxy Xcover5 za 7 500 Kč a také další zbrusu nový model střední třídy s 5G konektivitou Samsung Galaxy A52 5G s cenovkou 12 000 Kč.

Z netelefonních produktů obohatí výběr příslušenství v březnu u Vodafonu myši a klávesnice od firmy Logitech. Tabulku s cenami všech zařízení v březnové nabídce naleznete v galerii tohoto článku.

Telefon za 1 Kč a sleva až 9 000 Kč

Pro nové zákazníky, kteří k Vodafonu převedou své telefonní číslo, je nově připravena výhodná nabídka – mohou si vybrat ze tří typů mobilních telefonů, které si pořídí za 1 Kč a to se slevou až 7 000 Kč. Jedná se o modely Motorola Moto E7, Redmi Note 9 nebo Samsung Galaxy A51.

Je možné také využít speciální slevu 9 000 Kč na telefon Samsung S21 5G, jehož cena tak může při splnění všech podmínek klesnout na 14 200 Kč. Nárok na výši slevy určuje tarif a jeho minimální měsíční plnění, které začíná na 349 Kč. Slevy získá nový zákazník, který si přenese své telefonní číslo a uzavře smlouvu s minimálním měsíčním plněním na 24 měsíců.

Pro stávající zákazníky má Vodafone připraveny slevy ve dvou úrovních – 4 000 Kč a 2 000 Kč. Lze je využít na všechny chytré telefony, tablety, hodinky s eSIM/SIM, notebooky, televizory Sony či herní konzoli PS4. Ke všem chytrým telefonům dává operátor v prvních 3 měsících bezplatnou výměnu rozbitého displeje.

Diskuze (3) Další článek: Sledujte s námi premiéru nových Realme. Ukáže se i model se 108Mpx foťákem

Témata článku: , , , , , , , Telefon, Sleva, Samsun,