Vodafone odměňuje i předplacenkáře. K datovému balíčku dostanete jednorázově 10 GB zdarma

Oživeno 19. prosince | Poslední adventní pondělí před Štědrým dnem a s ním přichází i poslední čtvrté zvýhodnění pro předplacenkáře Vodafonu. Ti mohou od dnešního dne až do 25. prosince 2022 získat jednorázově 10 GB dat zdarma.

Klepněte pro větší obrázek

Nabídka je určena pouze pro ty, kdo mají (nebo budou mít) aktivovaný nějaký předplacený balíček, jehož součástí jsou i data a je v hodnotě nejméně 139 Kč, tzn. 2,5 GB dat a SMS v síti neomezeně, 6 GB dat a SMS v síti neomezeně, 1,5 GB dat a volání v síti neomezeně, Komplet v síti nebo Komplet všude. 

Nabídka je určena stávajícím zákazníkům s předplacenou kartou s některým z výše uvedených samoobnovovacích balíčků, v případě zákazníka s novou SIM kartou se zpřístupní po dvou dnech od aktivace karty. Zvětšení datového balíčku o 10 GB má platnost jedno celé zúčtovací období od jeho aktivace. Poslední adventní nabídku lze aktivovat tradičně v samoobsluze Můj Vodafone.


Při dobití za 300 Kč dá 30 % kreditu navrch

Oživeno 12. prosince | Třetí adventní odměnou Vodafonu pro zákazníky předplacených karet je 30 % kreditu navrch. Dárek je možné získat při dobití přes aplikaci Můj Vodafonu částkou 300 Kč a vyšší. Platnost bonusového kreditu je 14 dní. Akci je možné využít v týdnu do 18. prosince, potom přijde na řadu poslední adventní nabídka pro předplacenky.

Klepněte pro větší obrázek

Data a volání na půl roku se slevou

Oživeno 5. prosince | Vodafone ve svém „adventním věnci výhod pro předplacenkáře“ zapaluje druhou svíčku a přináší limitovanou vánoční edici předplacenky Vaše karta. Za 399 Kč jednorázové platby získá zákazník na půl roku 1,5 GB dat měsíčně a neomezené volání do sítě Vodafonu.

Klepněte pro větší obrázek

Ostatní jednotky je třeba platit – jedna minuta hovorů do cizí sítě, jedna odeslaná SMS a 10 MB dat přenesených nad rámec balíčku, to vše stojí jednotně 3 Kč. Po půl roce se balíček začne automaticky obnovovat za 139 Kč měsíčně. Karta stojí 399 Kč a obsahuje kredit 50 Kč, který na kartě zůstává a nestrhne se při první aktivaci půlročního vánočního balíčku.

Jak je z nastavení zřejmé, služba poslouží hlavně nenáročným uživatelům, kteří mají mnoho rodinných čísel u Vodafonu a nepotřebují tolik volat do jiných sítí. Také objem 1,5 GB dat je nejnutnější minimum. Po uplynutí půlroční předplacené doby je balíček za běžnou cenu 139 Kč měsíčně už spíše nevýhodný, nebo pro specifickou skupinu zákazníků s velkým objemem volání do sítě Vodafonu.

Klepněte pro větší obrázek

Kartu lze zakoupit na webu pouze do 11. prosince 2022, poté operátor uvede třetí adventní nabídku (předchozí nabídka tímto okamžikem vždy končí).

Zlatá karta

Trochu mimo týdenní adventní nabídku, ale také s omezenou dostupností (do vyprodání zásob) je nově v prodeji Předplacená karta 30: edice Zlatá karta. Obsahuje 100 korun kreditu a balíček 6 GB dat plus neomezené SMS v síti Vodafonu s 50% slevou na půl roku. Místo běžné ceny 349 zaplatíte po dobu půl roku 175 Kč měsíčně.

Klepněte pro větší obrázek

Objem dat lze přitom ještě každý měsíc navýšit o dalších 5 GB, které si lze zdarma „vyzvednout“ v samoobsluze Můj Vodafone. Celkem lze tedy se Zlatou kartou za 175 korun měsíčně využít 11 GB dat. Pořizovací cena Zlaté karty je 200 korun, v prodeji je do vyprodání zásob jak on-line na eShopu, tak i ve značkových prodejnách nebo u partnerů Vodafonu.


Balíček 11 GB za 200 Kč měsíčně na půl roku

Původní článek z 24. listopadu | Vodafone představuje další část vánoční nabídky, která se tentokrát týká stále poměrně početné základny jeho předplacenkářů – zákazníků s předplacenými kartami dobíjenými ve formě kreditu. Zvýhodnění pro tuto skupinu zákazníků mají být celkem čtyři, operátor je chce odhalovat postupně každý týden.

Klepněte pro větší obrázek

První výhodou je zlevněný datový balíček s bonusovým objemem dat zdarma navíc. Jde o dosavadní nejvyšší nabízený datový balíček 6 GB, který v sobě obsahuje zároveň neomezené SMS do vlastní sítě Vodafonu. Jeho cena po dobu půl roku klesne ze 349 Kč na 199 Kč měsíčně. Vodafone navíc přidá každý měsíc bonusový objem dat 5 GB zdarma. Tento objem si bude muset zákazník pokaždé „vyzvednout“ v samoobsluze Můj Vodafone, ať už na webu nebo v aplikaci.

Aktivace každé takové zvýhodněné nabídky bude časově omezená, aktuálně oznámený první zvýhodněný balíček je nutné aktivovat nejpozději do 4. prosince, a to na webu operátora nebo po přihlášení do aplikace Můj Vodafone. Potom přijde nabídka jiná, operátor ji každý týden zveřejní na uvedeném webu. Příští týden to podle operátora bude nová limitovaná edice předplacené karty.

Diskuze (27) Další článek: Google vylepší systém Wear OS. Přidá ultra úsporné uživatelské rozhraní, které potřebuje jen 128 kB RAM

Témata článku: , , , , , , , Data, Půl roku, Datový balíček, Předplacená karta, Balíček, Operátor, Dobití, Objem, Zlatá karta, Zákazníci, Komplet v síti, Volání, Karta, GB data,