Sledujte s námi premiéru novodobého ohebného véčka a dalších jarních novinek Samsungu

Samsung čeká po půlroce další velká premiéra. V tradičním předjarním termínu uvede jihokorejská společnost zbrusu nové portfolio smartphonů pro rok 2020. A nemuselo by zůstat pouze u očekávaných novinek vlajkové řady Galaxy S. Vzpomínáte na loňský rok? Tehdy Samsung překvapil prvním smartphonem s ohebným displejem – Galaxy Fold. Čeká nás letos pokračování?

Pokud budeme vycházet z mnoha spekulací a úniků, můžeme doufat, že ano. Nový flexibilní smartphone by měl být kompaktnější a stylovější než prodávaný model Galaxy Fold, a proto by měl vytvořit zcela samostatnou řadu. Nejpravděpodobnější název skládací novinky zní Samsung Galaxy Z Flip.

Klepněte pro větší obrázek
Keynote v San Francisku bude první s novým šéfem mobilní divize TM Rohem

Jako místo světové premiéry Samsung opět po roce zvolil kalifornské kosmopolitní velkoměsto San Francisco. Tisková konference Galaxy Unpacked 2020 odstartuje v úterý 11. února ve 20 hodin českého času. Živý stream z akce můžete sledovat ve videu v tomto článku. Bezprostředně po skončení keynote vám zprostředkujeme první dojmy ze všech představených novinek.

Diskuze (7) Další článek: Jak fotí Motorola One Macro

Témata článku: Samsung, , , , , , Premier, Novinka, San Francisco, Jarní novinka, Oscar, Samsun, TM Roh,