Samsungu unikly oficiální fotografie „ještě odolnějšího“ Galaxy S8 Active

Na internet unikly další fotografie připravovaného Samsungu Galaxy S8 Active, které pocházejí z příručky určené pro prodejce. Připravovaný odolný model pro USA se tak důkladně odhaluje ze všech stran. Podobnost s Galaxy S8 sice nezapře, ovšem díky rovnému displeji jej se současnými „es osmičkami“ hned srovnávat nebudete. 

Novinka bude mít 5,8" Super AMOLED displej s rozlišením 2 960 × 1 440 pix, který bude částečně chráněn vystouplými hranami. Odolnost proti nárazům má zajistit kovový rým nebo také pogumované výztuhy v rozích telefonu. Telefon tedy bude oproti Galaxy S8+ vyšší, širší, tlustší a také těžší. A nebude to jen kvůli ještě větší odolnosti (navíc je standard MI-810G), do útrob se má vměstnat 4 000mAh baterie. Zbytek specifikací zřejmě zůstane při starém.

Z pohledu softwarové výbavy nebude chybět Bixby, který dostal plnohodnotnou angličtinu až v polovině července (po tříměsíčním odkladu). Telefon se bude prodávat s Androidem 7.0, ovšem pouze v USA. Jako první jej má nabídnout americký operátor AT&T.

Podívejte se, jak vypadal loňský Galaxy S7 Active:

Zdroj Android Police, Twitter

Diskuze (10) Další článek: Jak z mobilního bankovnictví udělat aplikaci roku [rozhovor]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Active, Samsung Galaxy S8+, F +, Galaxy s, Fotograf, Osmička