Samsungu unikla roadmapa dalších produktů. Těšte se na Tab S7 Lite a S21 FE

Známý leaker Evan Blass (@evleaks) posunul úniky o úroveň výše. Tentokrát s předstihem neukazuje budoucí zařízení řady Galaxy, ale rovnou publikoval uniklou roadmapu od Samsungu, ze které můžeme vyčíst hned několik novinek. 

Příští akce Unpacked nás čeká již 14. dubna. Samsung na ní ukáže své Galaxy Chromebooky a také notebooky řady Galaxy Book, které jsou postaveny na Windows 10. V červenci se do prodeje dostane tablet Galaxy Tab S7 Lite, ořezaná verzi aktuálního high-end tabletu Galaxy Tab S7. V červenci se můžeme těšit na premiéru Galaxy A22 a Galaxy A22 5G, který by měl být v letošním roce vůbec nejlevnějším 5G smartphonem od Samsungu.

Hlavní role v posledním prázdninovém měsíci, tradičně vyhrazená pro smartphony řady Galaxy Note (nový model Samsung odsunul až na příští rok), tentokrát připadne někomu jinému. Na Akci Galaxy Unpacked, která se uskuteční 19. srpna, bude představen Galaxy S21 FE, tj. přímý nástupce loňského Galaxy S20 FE. Budou jihokorejci i tentokrát experimentovat se dvěma variantami telefonu. A pokud se shodnou na jediné verzi, bude evropský model běžet na Exynosu 2100 nebo na Snapdragonu 888?

Zdroj Voice

Sítě 5G

5G je zkratka pro bezdrátové sítě páté generace. Mají kratší odezvu, vyšší přenosové rychlosti, kapacitu a variabilitu. Jsou vyvíjené tak, aby zvládaly širokopásmové připojení miliónů lidí a strojů v metropolích, energeticky nenáročné senzory, které s jedinou baterií vydrží roky, a cokoliv mezi tím.

Ve světě začalo hromadné spouštění 5G sítí v roce 2019, start 5G v Česku byl opožděný. Nejvýznamnějšími vývojáři 5G technologií a výrobci síťových komponent jsou Huawei, Nokia, Ericsson a Samsung.

Diskuze (3) Další článek: RECENZE: Vivo Y70 – vykročení na český trh tou správnou nohou

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Tab S, Evan Blass, Pro +, Galaxy Chromebook, Galaxy Book, Galaxy Unpacked, F +, Samsun,