Samsung v Koreji nabídne uživatelům Notu 7 50% slevu na Galaxy S8 či Note 8

Samsung dnes pro Jižní Koreu oznámil speciální program pro ty uživatele, kteří si dříve pořídili Note 7, a později jej vyměnili za Galaxy S7 či S7 Edge. Jinými slovy, cílí na ty uživatele, kteří i přes problémy zůstali loajální značce. Tito uživatelé budou moci využít tzv. „upgrade programu“, a to při přechodu na Galaxy S8 či Galaxy Note 8. Ano čtěte správně, jihokorejci na svém webu nepřímo potvrdili existenci Notu 8, i když to vypadalo, že celá řada s neúspěchem Notu 7 nadobro skončí.

Zajímavá i je cena, která bude v rámci „upgrade programu“ účtována. Podle webových stránek se má jednat o polovinu pořizovací ceny Galaxy S7 či S7 Edge, tedy, podle toho, který model si uživatelé při výměně Notu 7 zvolili. Stávající smartphone přitom zřejmě bude vrácen zpět Samsungu. V Jižní Koreji bude možné se k této výměně registrovat do 30. listopadu, následující rok si pak uživatelé zvolí, zdali chtějí přejít na Galaxy S8 či na Galaxy Note 8.

Součástí programu je i 50% sleva na případnou výměnu displeje, a to až dvakrát. Budeme zvědavi, zdali Samsung připraví podobnou nabídku i pro Evropu, nebo zůstane pouze na domovském trhu.

Via Samsung News (přeloženo)

Diskuze (31) Další článek: Neomezená mobilní data mají už i na Slovensku, v přepočtu za 800 Kč

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 8.0, Samsung Galaxy Note 8.0 16GB 3G, Samsung Galaxy Note 8.0 32GB 3G, Samsung Galaxy Note 8.0 32GB Wi-Fi, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Samsung Galaxy S8, Speciální program, List následující, Následující rok, Samsung Galaxy s, Samsun, Sam, Galaxy s, Note, GAL