Samsung s „jéčky“ nekončí. Známe specifikace letošního Galaxy J5 (2017)

Samsung zřejmě i letos uvede na trh novou generací modelů nižší třídy, které bude spojovat zařazení do modelové řady Galaxy J (2017). Již dříve se objevily informace o modelech Galaxy J3 (2017) a Galaxy J7 (2017). Dnes si blíže představíme Galaxy J5 (2017), jehož specifikace vypluly na povrch díky benchmarkům Geekbench a GFXbench.

Telefon s modelovým označením SM-J530FM poběží na osmijádrovém Exynosu 7870 o taktu 1,6 GHz s 2GB operační pamětí. Dále víme, že telefon bude osazen 4,8" Super AMOLEDem s HD rozlišením a hned ze startu se bude prodávat s Androidem 7.0 Nougat včetně poslední verze grafické nadstavby TouchWiz. Interní úložiště bude 16GB, fotoaparát na zadní straně nabídne rozlišení 13 Mpix.

A kdy se mohlo trio nových „jéček“ objevit v ČR? Loni se generace Galaxy J (2016) začala prodávat v červnu, takže očekáváme, že by to i letos mohlo s novinkami dopadnout obdobně.

Zdroj Geekbench, GFXbench

Diskuze (4) Další článek: Nesoutěžíme s „A brandy“, říká šéf české značky, která prodává odolné a seniorské mobily [video]

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsun, Galaxy J, Benchmark geekbench, Sam, OS Android, Super AMOLED, Geekbench, GAL, Letošní galaxy, Let, Poslední verze,