Samsung připravuje oživené véčko W2017 s osmijádrem. Dostane se i mimo Asii?

Samsung koncem loňského roku představil véčko vyšší třídy, jehož preview jste si mohli přečíst zde. Telefon byl původně určen exkluzivně pouze pro Čínu, ovšem Samsung jej v následujících dnech, s mírnými funkčními úpravami, začne prodávat i na domovském trhu v Jižní Koreji. Zdali se toto funkčně našlapané véčko dostane i mimo Asii, je zatím ve hvězdách.

A je skutečně o co stát, milovníky véčkové konstrukce potěší hardwarová výbava, kterou můžeme směle porovnávat s výkonnějšími smartphony. Véčko je postaveno na osmijádrovém Snapdragonu 430 a 4GB operační paměti. Interní úložiště o kapacitě 64GB půjde rozšířit microSD kartami, počítá se i se snímáním otisků prstů nebo mobilními platbami Samsung Pay.

Vnější i vnitřní Super AMOLED displeje mají stejnou úhlopříčku, 4,2 palce, a rozlišení 1 920 × 1 080 pix. Novinkou je zvýšená odolnost IP68. Hlavní fotoaparát má rozlišení 12 Mpix, pro selfie je přípraven 5Mpix snímač. Baterii o kapacitě 2 300 mAh půjde nabíjet i bezdrátově.

Je jednoznačně škoda, že Samsung obdobné zařízení v Evropě nenabízí, podle našeho názoru by si zde toto našlapané véčko své uživatele jistě našlo...

Zdroj Theinvestor

 

Diskuze (2) Další článek: Vrátí se Apple ke sklu? Nástupce iPhonu SE nás možná přenese zpátky do dob 4S

Témata článku: Samsung, , , , , Hardwarová výbava, Obdobné zařízení, DOS, Véčkové konstrukce, TheInvestor, Našlapané véčko, Samsun, Mobilní platba, Sam,