Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition. Na zájemce o skládací véčko čeká 49 barevných kombinací

První novinkou nečekané druhé části akci Galaxy Unpacked byla nová varianta skládacího véčka s označením Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition. Mobilní divize přejímá technologie z oblasti spotřební elektroniky, ovšem místo barevného sladění ledničky nebo pračky, si budete moci vybrat barvy skládacího véčka Galaxy Z Flip3 ve 256GB paměťové variantě. Za možnost volby krytů se v Evropě připlácí 100 EUR, tedy zhruba dva a půl tisíce korun.

Vše začíná již u samotné objednávky na webu Samsungu, v rámci které si budete moci zvolit barvu skla na přední a zadní části véčka (modrá, žlutá, růžová, bílá nebo černá) i barvu šasi (černá nebo stříbrná). Celkem tak bude na výběr 49 barevných kombinací. Vybranému stylu se již při výrobě přidělí jedinečné ID, které zaručí, že vám na stůl telefon dorazí v takové podobě, jak jste si jej v online konfigurátoru navolili...

...jenže dostupnost této speciální edice je zatím omezena pouze na Austrálii, Kanadu, Francii, Německo, Koreu, Velkou Británii a USA. Není vyloučeno, že se do programu v budoucnu zařadí i další země, Česko však v tuto chvíli není na pořadu dne. Zaujala nás však i informace, podle které bude možné v rámci Bespoke Edition v budoucnu vyměnit stávající kryty za jinou barevnou kombinaci. Kdy přesně Samsung tuto možnost nabídne, však zatím není jasné.

Regionální omezení platí i pro hodinky Galaxy Watch4 Maison Kitsuné Edition​, které si můžete personalizovat obdobnou cestou. Stačí si v online konfigurátoru Bespoke Studio vybrat barvu těla a k němu odpovídající řemínek. Třetí novinkou je speciální edice sluchátek Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition, ani jeden z těchto produktů však zatím do Česka nezamíří.

Samsung si Bespoke edici načasoval u příležitosti vydání grafické nadstavby One UI 4I. Telefon si tak budete moc personalizovat k obrazu svému, nejen softwarově, ale také hardwarově. V samotném systému bude připraven režim, který upraví systémové schéma podle tapety, příp. si budete moci oblíbené fotografie připnout na některou z ploch jako widget. Režim Extra Dim zase zajistí daleko výraznější snížení jasu displeje, což se bude hodit při práci v noci. 

Rozbalení véčka Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition:

Samsung však nepřihodil žádné konkrétní informace, zatím tedy nevíme, kdy do stávajících smartphonů oficiální cestou dorazí Android 12 s nejnovější verzí grafické nadstavby One UI. Očekáváme, že Samsung odhalí harmonogram updatů na brzké vývojářské konferenci.

Váš názor Další článek: Čipset Tensor je největší hardwarovou inovací Googlu od jeho založení. Konečně známe i jeho parametry

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, F +, Francie, Bespoke Edition, Kombinace, Bespoke, BES,