Samsung Galaxy S9 už má svého Mickey Mouse. Další Emoji přibudou postupně

Se startem prodeje Galaxy S9 a S9+ Samsung v obchodě Galaxy Apps zpřístupnil Emoji od Disneyho. O jejich partnerství jsme informovali před několika dny, prvnímí společnými dítky jsou postavičky Mickey Mouse a Minnie, které si do smartphonu stáhnete v jednom balíku.

V Galaxy S9 stačí přes fotoaparát aktivovat režim AR Emoji a následně přes tlačítko „+“ stáhnout další postavičky. V popisu balíčku se dozvíte, že další postavičky Disney můžete ke stažení očekávat velmi brzy a budou pocházet z filmů Úžasňákovi, Zootropolis: Město zvířat a Ledové království.

Ukázka funkce AR Emoji na Samsungu Galaxy S9:

Funkce AR Emoji dokáže rozpoznat více než 100 výrazů tváře k tomu, aby vytvořila její 3D repliku v telefonu. A na tu si můžete „naočkovat“ strojové zpracování vaší tváří nebo zmiňované Emoji třetích stran. V Galerii najdete celou sadu vygenerovaných gifů, které můžete použít jako přílohy zpráv, e-mailů nebo si jeden z nich „přilepit“ na Always On displej. Fotoaparát u Galaxy S9 však neumí monitorovat pohyby těla, usmívající Mickey Mouse tak na vás zamávat nedokáže.

Via Samsung News

Diskuze (21) Další článek: Britská „3“ strčí do kapsy naši trojku. 3000 minut a 12 GB za 580 Kč lze využít i v ČR

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Minnie, Postavička, Strojové zpracování, Samsung Galaxy s, GAL, Ledové království, Pohyb těla, Třetí strana, Galaxy Apps, Post, Celá sada, Galaxy s