Samsung Galaxy S8: pětivteřinové video a start prodejů naplánovaný na 21. dubna

Z tiskové konference Samsungu na veletrhu MWC jsme si mj. odnesli i datum představení Galaxy S8 a Galaxy S8+. Samsung pro ně uspořádá samostatnou akci Unpacked, která se uskuteční 29. března

U nás na webu jste se již mohli v poslední době podívat hned na několik fotek Samsungu Galaxy S8. Jen v minulém týdnu se jednalo např. o první tiskovou fotografii nebo o další sadu živých fotografií, které ukázaly telefon z různých úhlů pohledu.

Na internetu se nově objevilo „výživné“ pětivteřinové video Galaxy S8, na kterém je vidět telefon ze všech stran. Současně byly objeveny i výsledky benchmarku Geekbench a to pro oba připravované modely. Testy odhalily, že oba poběží na stejném hardwaru. V testu si sice „zahrály“ americké varianty osazené 1,9GHz Snapdragonem 835, v Evropě se ale budou distribuovat modely s Exynosem 8895. Operační paměť byla u obou smartphonů 4GB.

Předprodej obou variant má být zahájen 10. dubna, do prodeje se mají telefony dostat 21. dubna, a to rovnou na celém světě. Cena telefonů zatím není známa, dá se však předpokládat, že Galaxy S8+ bude oproti základní verzi o něco dražší.

Zdroj Phonearena, Sammobile

Váš názor Další článek: U O2 teď kredit kartou nezaplatíte. Operátor se omlouvá bonusem

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Exynosem, Sina, Start, GAL, Pro +, Start prodejů, Galaxy s, Sam, April, Slashleaks, Prodej, Geekbench, Leather Cover, Samsun,