Samsung 20. června sleví 20 % na Galaxy S9 a Galaxy S9+. Akci lze i zkombinovat...

V rámci jednodenní akce Samsung Fashion Day lze ve středu 20. června získat smartphony Galaxy S9 a Galaxy S9+ s 20% slevou. Podmínkou získání slevy je navštívení značkové prodejny Samsungu v OC Palladium v Praze, kde vám bude sleva uplatněna při osobním nákupu. Sleva 20 procent se navíc vztahuje i na všechny televize a soundbary.

Ceny po slevě budou tedy následující:

  • Samsung Galaxy S9: 17 599 Kč
  • Samsung Galaxy S9+: 19 252 Kč

Tuto akci je možné ještě zkombinovat s aktuálně probíhajícím šrotovným. Pokud při nákupu přinesete váš starý telefon na zpětný výkup, Samsung vám k jeho odhadní ceně ještě přidá bonus 2 500 Kč. Pokud tedy k akci připočteme zmiňovaný bonus (a minimální hodnotu výkupu), dostáváme se na tyto prodejní ceny:

  • Samsung Galaxy S9: 15 099 Kč
  • Samsung Galaxy S9+: 17 092 Kč

Dvacetiprocentní sleva na Galaxy S9 včetně kombinace se šrotovným platí pouze 20. června. Detailní podmínky zpětného výkupu se dozvíte na těchto webových stránkách.

Představení Samsungů Galaxy S9 a Galaxy S9+:

Diskuze (2) Další článek: Síla komunity. Samsung u Orea vrátil zpět vlastní SMS tóny pro jednotlivé kontakty

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Sleva, Galaxy s, Minimální hodnota, Samsun, Praha, Prodejní cena, Soundbar, Šrotovné, Palladium, Sam, Jednodenní akce, OC palladium, Osobní nákup, Značková prodejna, GAL