První fotka: takto bude vypadat Samsung Galaxy Tab S3 s perem S Pen

Samsung na veletrhu MWC v Barceloně neukáže modely řady Galaxy S8, ale nový tablet Galaxy Tab S3. To, že se tablet skutečně ukáže v hlavním městě Katalánska, nasvědčovaly úniky informací ze začátku letošního roku, později svou „trochou do mlýna“ přispěl i samotný jihokorejský výrobce, který zařízení podobné tabletu zvěčnil i na pozvánce do Barcelony.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Toto jsou rendery připravovaného Samsungu Galaxy Tab S3 v černé barvě. Zařízení vypadá podobně jako Galaxy S2, dle renderů můžeme počítat i s podporou pera S Pen. Jen s tím detailem, že jej nezasunete do těla tabletu, takže jej bude třeba nosit samostatně

S předstihem necelých dvou týdnů si tak můžeme ukázat finální vzhled tabletu, která se vzhledově podobá 9,7" modelu Galaxy Tab S2. Tedy alespoň z čelní strany. Tablet má stále poměrně široký rámeček okolo 9,7" displeje, který má zůstat na stejném rozlišení, tj. 2 048 × 1 536 pix. Na zadní straně pak došlo k přesunutí fotoaparátu blíže k horní hraně, snímač bude mít rozlišení 12 Mpix. Kamerka pro selfie má být pětimegapixelová.

Tablet má pohánět Snapdragon 820 a 4GB RAM, interní 32GB úložiště mají doplnit paměťové karty microSD. Samsung nabídne model ve Wi-Fi a LTE variantě, koncová cena je v tuto chvíli neznámá. 

Zdroj Winfuture

Diskuze (10) Další článek: Android v únoru 2017: Marshmallow roste rychleji než Nougat

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsun, První fotka, S PEN, Sam, S Pen!, Fotka, Finální vzhled, Takt, Široký rámeček, Galaxy Tab S, GAL, Tab S, Pen, F +, Tab, Stejné rozlišení,