Potvrzeno: Samsung představí řadu Galaxy S7 ve virtuální realitě

Samsung se připravuje na nedělní tiskovou konferenci Galaxy Unpacked a na webu se již objevily první informace ohledně očekávaného webového streamu. Ten bude možné sledovat ve webovém prohlížeči i ve speciální aplikaci na Androidu. Nese název Unpacked 360 View a můžete si ji stáhnout z portálu Google Play.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Aplikace Unpacked 360 View umožní v Gear VR sledovat živý stream z akce Unpacked ve 3D

A to nejdůležitější, webové představení se u Samsungu vůbec poprvé odehraje ve virtuální realitě. V mobilní aplikaci budete mít na výběr mezi klasickým a 360 stupňovým videem. Po instalaci je třeba aplikaci otevřít v brýlích Gear VR, a jakmile stream začne, budete si moci vybrat ze čtyř různých pozorovacích míst - z hlediště či u pódia vlevo, vpravo nebo uprostřed. 3D pohled má být k dispozici i ve webovém prohlížeči, zřejmě pro jiné brýle virtuální reality, např. Google Cardboard.

Klepněte pro větší obrázek
A takto bude vypadat živý stream v prohlížeči

Funkční ale samozřejmě bude i zákaldní stream, na který jste již několik let zvyklí. A teď to nejdůležitější, živý stream z Barcelony začne již tuto neděli, 21. února, v 19:00 hodin středoevropského času. Očekáváme představení Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, prostorového fotoaparátu Gear 360 a dostat by se mohlo i na nové tablety řady Galaxy Tab S3.

Klepněte pro větší obrázek

Via Samsung News

Diskuze (2) Další článek: Je mi 35, zkouším Snapchat a nechápu [video]

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Stupno, Sam, Vir, Hlediště, Realitě, Pot, Samsung Galaxy s, Samsun, Pře, Real, Galaxy s,