Náčrty ukazují Samsung Galaxy S9. Připravte se na změny

Spekulace okolo připravovaných modelů řady Galaxy S9 nabírají na obrátkách. Dnes vám můžeme ukázat uniklé náčrtky v CADu, na kterých má být schematicky zvěčněna budoucí podoba „es devítky“. V naší galerii se můžete podívat na náčrty, na kterých je vidět domnělý náhled přední a zadní strany.

Přední stranu vyplňuje „Full screen“ displej, který je dvakrát zakřivený a má minimální rámečky na své horní a spodní straně. Výrazný poloměr zakřivení nám však trochu připomíná Galaxy S6 Edge, takže je možné, že tyto náčrty budou od skutečného designu telefonu přeci jen trochu vzdáleny. Pokud jim však budeme věřit, můžeme počítat s tím, že přímo v displeji (nebo v jeho výřezu po vzoru iPhonu X) budou umístěny i různé snímače, např. senzor osvětlení, skener oční duhovky, stavová dioda a také reproduktor.

Zadní straně dominuje modul duálního fotoaparátu, a to v rozvržení „nad sebou“. Blesk se snímačem srdečního tepu jsou umístěny napravo, snímač otisků prstů je umístěn těsně pod duálním fotoaparátem. A právě kvůli tomuto rozvržení někteří „leakeři“ pochybují o autenticitě náčrtů. Podle některých se jedná o raný návrh telefonu, resp. o náčrty, které nejsou úplně přesné. Od Galaxy S9 se totiž očekává minimálně to, že Samsung schová čtečku otisků přímo pod displej.

Letošní generace modelů Galaxy S8 a jejich hlavní novinky:

Zdroj Slashleaks

Diskuze (20) Další článek: Nové Alcately řady Idol 5. Podobné jako vejce vejci, přesto každý jiný [galerie]

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Rozvržení, Displej, Galaxy s, Cad, Osvětlení, Připravovaný model, Přední strana, Samsun, Úkaz, Možná podoba,