Komunikátor Samsung Bixby má ze začátku podporovat pouze sedm jazyků

Samsung u připravovaných modelů Galaxy S8 plánuje poprvé využít nový hlasový komunikátor Bixby, o kterém jsme vás u nás na webu již několikrát informovali. Komunikátor s umělou inteligencí tak bude konkurovat stávajícím zavedeným službám - Siri, Google Assistant a Alexa, a mj. zvládne také rozpoznávat texty a identifikovat objekty v hledáčku fotoaparátu.

Na internetu se již objevilo i logo komunikátoru Bixby, které by mělo připomínat písmeno „B“ či číslo 8. Ovšem komunikátor, tedy alespoň zpočátku, zřejmě nebude určen pro české uživatele, protože spolu s představením „es osmiček“ se počítá jen s podporou těchto jazyků - angličtiny, čínštiny, francouzštiny, italštiny, korejštiny, portugalštiny a španělštiny. Zda se Bixby postupem času naučí i česky, zatím nevíme.

Klepněte pro větší obrázek
Logo integrovaného asistenta Bixby, který bude součástí základní nabídky u modelů Galaxy S8 a Galaxy S8 Plus

 

Samsung dále v Evropě podal žádost o obchodní označení „Samsung Hello“, což by měla být alternativa od Samsungu k informačnímu centru Google Now. Detaily k ochranné známce jsou však zatím příliš všeobecné, takže může nová služba Samsung Hello ve finále sloužit k úplně jiným účelům.

Zdroj Galaxyclub, Sammobile

Diskuze (2) Další článek: 5G síť se opravdu jmenuje 5G a dostala logo se zelenou barvou

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Sed, Alexa, Písmeno, Podpor, Jazyk, Komunikátor, AI Powered, Nový hlas, Samsung Bixby, Samsun, Sam, Bixby!