Inteligentní asistent v Samsungu Galaxy S8 by se mohl jmenovat „Bixby“

Nedávno jsme vás informovali, že Samsung odkoupil společnost Viv Labs, která stála za vytovřením komunikátoru Siri. Ten přitom v roce 2010 odkoupila společnost Apple a dnes jej používá ve svých smartphonech a tabletech. Stejní tvůrci však později založili novou společnost a vytvořili umělou inteligenci nové generace, která má současnou Siri v některých oblastech ještě předčít, zejména při zadávání složitějších dotazů.

Od Samusngu se očekává, že Viv integruje do svých smartphonů počínaje modelem Galaxy S8. A zřejmě již víme jméno, pod kterým bude nový hlasový asistent veden, má se jednat o označení „Bixby“.

Klepněte pro větší obrázek
Apple má Siri, Samsungu bude mít zřejmě Bixby

Samsung si v Jižní Koreji podal návrh na ochrannou známku, a dle popisu „výpočetní aplikační software pro smartphony, mobilní telefony, přenosné počítače a tablety, jmenovitě software používaný pro rozpoznávání hlasu“ to skutečně vypadá na nový hlasový komunikátor od Samsungu. Pomalu si tedy zvykejme na označení „Bixby“, vypadá to, že o něm budeme slýchávat poměrně často.

Diskuze (9) Další článek: Vodafone v listopadu: tři levní Číňani, konvertibilní Alcatel a slevy

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S8, Nový hlas, Samsun, Asisten, Rozpoznávání hlasu, Śamsungu Galaxy, Galaxy s, Bixby!, Asistent, Samsung Galaxy s, Sam, GAL