HTC láká na Exodus. První blockchainový mobil se představí za týden

V létě HTC oznámilo, že na podzim uvede první blockchainový smartphone Exodus. Teď známe konkrétní datum: pondělí 22. října. Telefon má stavět na extrémní bezpečnosti na hardwarové úrovni, offline uložení kryptoměn a decentralizovaných aplikacích (tzv. DApps).

Hlavně poslednímu zmínému dává HTC velkou váhu a domluvilo si i exkluzivní partnerství s tvůrci těchto aplikací včetně firmy Animoca, která stojí za populární decentralizovanou hrou CryptoKitties, postavené na Ethereu. HTC dokonce plánuje vytvořit i vlastní obchod, kde by šlo DApps nakupovat.

Telefon bude možné použít i k bezpečnému ukládání digitálních měn a potěšující zprávou jsou ohlášené spolupráce s velkými kryptoměnovými osobnostmi jako je Charlie Lee (tvůrce kryptoměny Litecoin) nebo Vitalik Buterin (zakladatel platformy Ethereum). Jelikož jde o úplně nový směr, kterým se mohou chytré telefony ubírat, jsme velmi zvědaví, co nám HTC za pár dní doopravdy ukáže.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

10.22

Příspěvek sdílený Official HTC EXODUS (@htc.exodus),

Diskuze (3) Další článek: Vždycky to jde ještě levněji. Jak dokážou nabídnout stejný mobil za ještě nižší cenu?

Témata článku: HTC, , , , , , , , , , CryptoKit, Aplikace, Cryptokitties, Bezpečné ukládání, MOBI, Telefon, Velká váha, ETH, Hardwarová úroveň, Tvůrce, SuperŘíjen, Exodus, Litecoin, Potěšující zpráva, Příval,