Finální podoba odhalena. Toto je nový náramek Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung 23. srpna v New Yorku ukáže nový tabletofon Galaxy Note 8. Podle zdroje však mimo smartphonu představí i dvojici příslušenství. Má se jednat o nové brýle Gear VR, které budou zpětně kompatibilní i se staršími modely, a o nový chytrý náramek Gear Fit2 Pro. O jeho existenci jsme vás již nedávno informovali, nyní se na internetu objevují první tiskové fotografie a další detaily.

Náramek Gear Fit2 Pro designově vychází ze základního modelu Gear Fit2 (recenze zde), ovšem navenek působí více „sportovněji“. Nový náramek opět dostane zakřivený AMOLED displej, který bude mít tenké rámečky, na bocích najdeme doplňkové ovladače, podobně jako tomu bylo u Gear Fit2. Jednou z výrazných novinek je zvýšení odolnosti proti vodě (IP68 + „5 ATM“), díky čemuž se s nimi budete moci ponořit až do hloubky 50 metrů pod vodní hladinu.

Novinka zvládne i přehrávat hudbu (včetně offline režimu Spotify), což u dřívějších Gear Fit 2 nebylo možné. Chyběl jim totiž reproduktor. Vylepšeno bylo i zapínání řemínku, který není zacvakávací, ale dostal podobu běžných pásků používaných v segmentu hodinek. Chytrý náramek poběží na operačním systému Tizen, má přinést několik nových čidel navíc, základ však zůstane stejný - Aplikace S Health vám bude měřit denní aktivitu, spánek a také srdeční tep.

Náramek Samsung Gear Fit2 Pro má být představen spolu s Galaxy Note 8 již 23. srpna v New Yorku.

Naše první dojmy z loňského náramku Gear Fit2:

Zdroj Venturebeat

Diskuze (2) Další článek: Radar budoucnosti identifikuje auto, aniž by viděl poznávací značku

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Nový náramek, Podoba, Gear, Nov, Náramek, Offline režim, FIT, F +, Offline režimu, Finální podoba, Srdeční tep,