Dost netradiční oznámení. Galaxy Z Flip si zahrál v TV reklamě uprostřed Oscarů

Televizní přenos z amerického udělování Oscarů měl zajímavou reklamní náplň. Na reklamy v televizi sice moc nekoukáme, pokud však v reklamním bloku dojde k oficiálnímu představení nového telefonu, začínají být věci dost zajímavé. Samsung totiž nečekal až do zítřka a v celé kráse nám skládací Galaxy Z Flip ukázal s jednodenním předstihem. A rovnou na oficiálním prezentačním videu, které odhaluje vše podstatné.

V pětadvacetivteřinové upoutávce můžeme vidět Galaxy Z Flip v zavřeném a otevřeném stavu, a to v černém a fialovém barevném provedení. Video potvrzuje, že véčko půjde otevřít i částečně, a to zřejmě v rozmezí 70 - 110 stupňů. V zavřeném stavu bude mezi oběma díly zřejmě drobná mezera, překvapeni jsme však z vnějšího displeje. Mysleli jsme si, že bude pouze informační, ovšem video naznačuje, že potažením prstu přes ikony přijmete nebo odmítnete příchozí hovor. Více detailů, včetně data zahájení prodejů a koncových cen, budeme znát zítra ve večerních hodinách.

Diskuze (8) Další článek: Přichází doba véčková. Kdysi populární konstrukce se vrací s ohebnými displeji

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, F +, Something, DOS, Mark Gurman, Celá krása, Otevřený stav, Prezentační video, Oscar, Reklamní blok, RTS,