Dlouhé čekání. Samsungy řady Galaxy S20 půjdou do prodeje až v půlce března

Samsung představí řadu Galaxy S20 11. února v San Franciscu, a očekávalo se, že nové modely uvede do prodeje na přelomu února a března. Zájemci o novinky si však budou muset počkat. Podle zdroje mají být samotné prodeje zahájeny až 13. března. Tedy měsíc a dva dny po svém oficiálním odhalení.

Skloňovaný 13. březen se vztahuje k Francii, podle několika na sobě nezávislých zdrojů se však nebude jednat o regionální zpoždění, ale o globální termín startu prodejů. Měsíční prodleva mezi oznámením a uvedením na trh bude u Samsungu dost netradiční. Třeba loňské „es desítky“ si odbyly premiéru 20. února, a do prodeje se dostaly již 8. března. Řadě Galaxy Galaxy S20 tak cesta na pulty obchodů potrvá téměř dvakrát déle. 

Co vězí za prodlevou, zatím úplně není jasné. Pro zákazníky by mohlo být delší čekání, na první pohled nevýhodou, na druhou stranu, novináři zřejmě dostanou na testování telefonu více času, což by se mohlo vážným zájemcům nakonec ukázat jako velké plus. Nebudou kupovat zajíce v pytli. Mezidobí Samsung zcela jistě vyplní bonusem pro předobjednávky, ten však bývá často spjat přímo s regionální pobočkou. A na nabídku pro české zájemce si budeme muset ještě necelé tři týdny počkat.

Via Androidcentral, Frandroid

Diskuze (11) Další článek: Zákazníci jsou ochotní za 5G konektivitu ve smartphonu připlatit nejčastěji 20 %

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20+, Březen, March, Půlka, Prodleva, Francie, Prodej, Samsun, Dlouhé čekání, TWS, Androidcentral, Proba, Ishan Agarwal, Zájemce, France, Čekání, San Francisco, Pro +