Bixby v Galaxy S8 zvládne identifikovat objekty a texty přes fotoaparát

Samsung pro modelovou řadu Galaxy S8 připravuje integrovaného asistenta, který ponese označení Bixby. Z dřívějška již víme o tom, že Bixby zvládne provádět online platby či hlasově ovládat nativní aplikace. Podle nejnovějších informací má být nový asistent Samsungu schopen i skenovat okolí prostřednictvím aplikace Fotoaparát.

Při spuštění fotoaparátu bude k dispozici vyhrazené „Bixby“ tlačítko, které zanalyzuje snímaný obraz. A buď se bude jednat o identifikaci objektu, který uživatel snímá a jeho možné vyhledání na internetu, nebo o OCR čtečku textu, na který telefonem míříte. Celé řešení se tak náramně podobá aplikaci Google Goggles, ovšem Bixby vám, nejen vyhledá, kde snímaný objekt koupit, ale díky provázaností se Samsung Pay za něj půjde i rovnou zaplatit.

Hlasový asistent Bixby se poprvé objeví u modelů řady Galaxy S8, které mají být představeny 29. března v New Yorku. A pokud vás zajímá, co by mohly nové Samsungy nabídnout, podívejte se do našeho souhrnného článku.

Zdroj Sammobile

Diskuze (3) Další článek: T-Mobile plánuje odstávku služeb na druhý únorový víkend

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S8, F +, GAL, Bixbyho, Bixby!, Samsung Galaxy s, Pře, Foto, Objekt, Text, Snímaný objekt, I/O, , Nativní aplikace, Galaxy s