Správa Bluetooth sluchátek ve Windows 10. Samsung vydal aplikaci Galaxy Buds

Samsung vydal pro Windows 10 správcovskou aplikaci Galaxy Buds, která umožní spojení se zcela bezdrátovými sluchátky řady Galaxy, a navrch přidává bonusové funkce známé ze smartphonů. Ostatně, sama aplikace protažená do výšky dost výrazně připomíná displej telefonu. Připojení ke sluchátkům je otázkou několika vteřin, poté stačí jen odsouhlasit podmínky, a máte k dispozici kopii mobilní aplikace určenou pro Windows 10.

Ze základního náhledu vidíte kapacitu baterie ve sluchátkách, můžete upravit nastavení potlačení hluku, aktivovat detekci hlasu, blokovat dotyky na sluchátkách, nastavit ekvalizér nebo aktualizovat software sluchátek. Šikovná aplikace umožňuje podobné nastavení, jako v mobilu, je počeštěná, takže ji můžete používat bez jakýchkoliv problémů.

Redakční představení sluchátek Galaxy Buds Pro:

V současné době je aplikace kompatibilní pouze s nejnovějšími Galaxy Buds Pro, podpora pro Galaxy Buds Live a Galaxy Buds+ má přijít později. Kvalitativně je na tom reprodukce z počítače o něco horší, než z mobilu, což se projevuje zejména u vyšších úrovní hlasitosti. Pokud si systémovou hlasitost necháte maximálně na 75 procentech, budete rámcově spokojeni. Samsung však musí zapracovat i na zvukové latenci při hraní her.

V neposlední řadě sluchátka Galaxy Buds Pro podporují rychlé přepínání mezi zařízeními, takže mohou být spárovaná s telefonem a počítačem zároveň. Stačí jen zavřít pouzdro, otevřít jej, a můžete jej připojit ke druhému zařízení. Aplikaci Galaxy Buds stahujte na Microsoft Storu.

Diskuze (7) Další článek: RECENZE: CAT S62 Pro – termokamera, k níž dostanete slušný androidový telefon

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Blue, Aplikace, Sluchátko, Microsoft store, Bluetooth sluchátko, Počítač, Galaxy Buds, Bezdrátová sluchátka, Samsun,