Útok na smysly: Six Flags kombinuje horskou dráhu a virtuální realitu

Samsung se snaží zpopularizovat virtuální realitu a pomoct má i spolupráce se společností Six Flags, která stojí za několika zábavními parky v USA. Spolu tvoří nový druh zábavy – kombinují horskou dráhu s virtuální realitou.

Zážitek se bude diametrálně lišit od toho, který jsme absolvovali na letošním MWC. Zatímco Samsung Gear VR Theater 4D se snaží simulovat jízdu na horské dráze, se Six Flags se opravdu projedete na horské dráze a simulujete tím jiné věci.

Ve vybraných zábavních parcích bude možné vybírat, zda jízdu absolvujete běžným způsobem nebo s nasazenými brýlemi Gear VR. Ty vás vezmou do jiné reality. V brýlích běží aplikace dokonale synchronizovaná s pohybem vozíku. Zatímco ve skutečnosti jedete po kolejích, obraz v brýlích vás zkusí přesvědčit, že právě letíte stíhačkou a zkoušíte akrobatické kousky. Podobných aplikací Samsung a Six Flags připravují více.

Via Samsung News

Diskuze (4) Další článek: O2 v dubnu: Nový iPhone, nové LG G5 [ceník]

Témata článku: Samsung, , , Běžný způsob, Vr Theater, Revolution, Real, Útok, Letošní MWC, Zábavní park, F +, Nový druh, Vir, Smysl, America, North America, Roller