Realme letos chystá dva vyšší modely. První se ukazuje na veletrhu v Šanghaji

Realme se v letošním roce chystá uvést dvojici smartphonů vyšší třídy. Z toho první vlajkový model Realme GT je opravdu za dveřmi a kompletně bude představen 4. března 2021. Ještě předtím si jej ale mohli prohlédnout návštěvníci veletrhu MWC Shanghai, který si termín konání prohodil s hlavním Světovým mobilním kongresem. MWC 2021 v Barceloně letos proběhne na konci června (více zde).

Klepněte pro větší obrázek

O Realme GT víme zatím tolik, že poběží na v současnosti nejvýkonnějším procesoru Snapdragon 888 a b   ude obsahovat inovativní systém chlazení z nerezové oceli. Poutavý design ve stylu „závodních barev“ vytvořilo Realme pomocí dvoubarevného krytu z ekologické koženky (tzv. „veganská kůže“). Zadní kryt i vnitřní rám je vyrobený z jednoho kusu.

O druhém letošním modelu vyšší třídy toho zatím nevíme, snad jen to, že poběží na procesoru od Mediateku z řady Dimensity. Realme totiž už dříve uvedlo, že vsadilo na strategii dvou vlajkových modelů ročně – každý na jiné čipsetové platformě. „Strategií Dual-platform Dual-flagship začíná pro Realme nová cesta,“ uvedl zakladatel a výkonný ředitel Realme Sky Li.

Diskuze (2) Další článek: Nové tablety Huawei myslí i na děti. S Googlem si sice netykají, ale jsou levné

Témata článku: Realme, , , , , , Kongres, , Pouť, Veletrh, Úkaz, Realme GT, Sky Li, Vysoký model, MWC Shanghai, Model, Šanghaj