OnePlus 10 Pro pokračuje s top výbavou i Hassebladem. Čeká ho ale redesign

Přestože je představení nové vlajkové lodi OnePlus 10 ještě daleko, na internetu už kolují první rendery, které ukazují, jak telefon bude vypadat. Telefon evidentně čeká výrazný redesign, a to hlavně u fotoaparátu, který je není čtvercový, vytáhnutý z boční strany. Z grafiky je patrné logo Hasselblad, které potvrzuje dlouhodobější spolupráci těchto dvou firem.

Server 91Mobiles přinesl i specifikace telefonu v čele s 6,7“ AMOLED displejem s QHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Samozřejmě opět s průstřelem pro čelní 32Mpx kamerku. Nikoho nepřekvapí, že OnePlus má opět sáhnout po tom nejvýkonnějším procesoru od Qualcommu, kterým tentokrát bude rebrandovaný Snadpragon 8 Gen 1, který bude představen koncem listopadu.

Kromě výše zmíněné výbavy se můžeme těšit také na 8 GB nebo 12 GB RAM a úložiště o kapacitě až 256 GB. Nebude chybět ani certifikace voděodolnosti IP68. Překvapivě má telefon opět zůstat u trojitého fotoaparátu s rozlišením 48 + 50 + 8 Mpx. Posílena však má být baterie s kapacitou 5 000 mAh. Uvidíme, zda se potvrdí i spekulace o podpoře 125W drátového nabíjení.

Zajímavé je, že telefon bude nejprve dostupný v Číně, kde se očekává premiéra někdy na přelomu ledna a února. Globální premiéra by podle informací serveru měla být až někdy později, pravděpodobně v dubnu. Nebude to poprvé, kdy firma bude mít zvlášť premiéru pro Čínu a celý svět, ovšem až nyní bude s takovým odstupem.

Nedávno představený OnePlus v designu hry Pac-Man:

Váš názor Další článek: S nulou potřetí. Samsung se pochlubil nejlevnějším „áčkem“, které láká na 48Mpx foťák a slušnou baterii

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , , , , , Představení, Výbava, Telefon, Snadpragon, Pro +,