O2 má předplacenku s neomezeným voláním na den. Zákazník může získat bonus za dobití až 1 000 Kč

O2 nabízí nový typ předplacené karty SIMzdarma.cz. Po Datamánii jde o další podobný typ služby, který lze sjednat pouze online na samostatné webové stránce. SIM zdarma je určena pro zákazníky, kteří volají (případně datují) nepravidelně nebo své hovory řeší nárazově během jednoho dne.

Tarif na SIM kartě se účtuje ve formě denního balíčku za 25 Kč, který obsahuje neomezené volání a SMS do všech sítí a také 200 MB dat na 24 hodin. Balíček se aktivuje až v okamžiku využití některé ze služeb (např. zavolání, poslání SMS) a je platný do půlnoci daného dne. V případě vyčerpání denního datového balíčku se dá dalších 200 MB dokoupit za 19 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

SIM zdarma se tak hodí například k nárazovému obvolání úřadů během jediného dne, naopak není příliš vhodná k pravidelnému používání (každodenní aktivací balíčku za 25 Kč by měsíční náklady na provoz dosáhly 750 Kč). Naopak při přijetí hovoru nebo SMS se samozřejmě nestrhává žádný kredit.

Operátor chce nalákat k používání SIM zdarma i vylepšeným systémem odměn. Za prvních deset dobití kreditu ve výši alespoň 300 Kč přidá bonus 100 Kč. Celkem tak zákazník může získat 1 000 Kč bonusového kreditu. SIM kartu si lze zdarma objednat na webové adrese www.simzdarma.cz. Doručena bude bezplatně poštou v následujících 5 pracovních dnech.

Diskuze (14) Další článek: Spekulace: iPhone 13 zmenší výřez, iPhone 14 dostane nenápadný průstřel

Témata článku: , , , , , , , , Datamánií, Dobití, Datamánii, Neo +, Zákazníci, Datamanii, Předplacenka