Nejlepší aplikace pro tento týden: Lenivé kosti, topografické mapy a preventivka

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Happy Not Perfect

Trochu jiné meditace

  • iOS: zdarma (hodnocení 100 %)
  • Android: zdarma (zatím bez hodnocení)

Naučit se meditovat nebo nových dovedností může být stresující, což je právě kontraproduktivní. Proto tvůrci aplikace spolupracují s vědci, odborníky a učiteli, aby nám poskytli nástroje, které potřebujeme k tomu, abychom se cítili šťastnější, a především v celkové pohodě.

Klepněte pro větší obrázek

Rychlé rutiny o osmi krocích vám pomohou zvýšit hormony dobré nálady a uvolní váš nervový systém, k dispozici jsou samozřejmě i ty podporující usínání, soustředění a další. Vybíráte si zde totiž náladu, kterou chcete navodit, a pak se pustíte do interaktivního tréninku své mysli. Naučíte se správně dýchat, zbavíte se úzkosti, únavy, naštvání, frustrace, smutku a čehokoli jiného.

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Diskuze (2) Další článek: Motorola Edge 30. Tenká stylovka má šmrnc i výkon. Přesto bude ve stínu modelu Pro

Témata článku: , , , , , , Nervový systém, Doprovod, Cvičení, Aplikace, Mapa, Hodnocení, Trénink, Pro +, Česká republika, Topo,