Nejlepší aplikace pro tento týden: Kalkulačka rovnic, osobní chatbot a pádlování s Apple Watch

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Kalkulačka rovnic

Vše, co potřebujete pro řešení rovnic nebo kontrolu výsledků

  • iOS: 99 Kč (zatím bez hodnocení)
  • Android: zdarma (zatím bez hodnocení)

Samozřejmě je dle názvu zjevné, k čemu má titul sloužit. Pomůže vám tedy vyřešit lineární rovnice o jedné proměnné, kvadratické rovnice s reálnými a složitými kořeny, kubické rovnice a rovnice čtvrtého stupně. Je to intuitivní a snadno použitelná aplikace, které stačí zadat libovolnou rovnici, kterou chcete vyřešit, a ona vám ukáže výsledek.

Klepněte pro větší obrázek

Podporuje celá čísla, zlomky a desetinná čísla, včetně záporných hodnot, poskytuje podrobné pokyny krok za krokem pro lineární a kvadratické rovnice, ukládá i historii s možností vrácení se k té předchozí. Nechybí ani tlačítka zpět a dále nebo sdílení výsledků.

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Váš názor Další článek: Skládací Pixel od Googlu se opět odsouvá, a ani aktualizace hodinek na Wear OS 3 zatím nevypadá optimisticky

Témata článku: , , , , , , Pro +, Hodnocení, MS office, Pádlování, Rovnice, Plíce, Aplikace, Paddle,