LG má respirátor, za který by se nestyděl ani Darth Vader. Má mikrofon i reproduktory

LG sice skončilo s výrobou smartphonů, nicméně se nadále věnuje výrobě domácí a chytré elektroniky. Nyní představilo chytrý respirátor PuriCare Wearable Air Purifier, která vylepšuje původní verzi z minulého roku. Opět má větrací motůrky pro čištění vzduchu, jen jsou výrazně menší a hlavně lehčí. Co však přidává navíc je integrovaný mikrofon a reproduktory.

Respirátor nabízí funkci VoiceON, se kterou pozná, když mluvíte a automaticky zesílí váš hlas skrze repráček, aby vám bylo dobře rozumět. Škoda jen, že neumí měnit i hlasy, poté by se za ní nemusel stydět ani Darth Vader z filmů Star Wars. Ostatně v černém provedení už není až tolik odlišná. Bílá verze naštěstí vypadá mnohem decentněji.

Přístroj díky množství elektroniky vypadá trošku robustně, ale váží 94 gramů. Uvnitř se totiž nachází 1 000mAh baterie schopná roušku napájet až 8 hodin. Každý jsme ale někdy nosili roušku nebo respirátor, takže víme, jak nepříjemné je nosit roušku nebo respirátor, takže další váha navíc může být po pár hodinách nepříjemná. LG však slibuje, že i delší nošení by mělo být pohodlné. Nabíjení PuriCare má trvat cca 2 hodiny. Rouška přijde na trh v srpnu, a to primárně na thajský trh. Cena zatím není známá.

Takto vypadala původní verze respirátoru:

Diskuze (34) Další článek: CoComm na to jde jinak. Tablet a mobil schoval do stolního telefonu

Témata článku: LG, , , , , , , , , , Mikrofon, Star Wars, PuriCare, Darth Vader, NÉST, Verze, Elektronika, Výroba, Reproduktor, Mikro, Dar,