Fascinace pokémony nemá hranic. Samsung chystá další speciální edici, tentokrát pro sluchátka Galaxy Buds2

  • Samsung v Jižní Koreji nabízí další speciální edici
  • Do pokémonských barev se převelčou sluchátka Buds2
  • I tato limitovaná edice se zřejmě pěkně rychle vyprodá...

Samsung na domovském trhu v Jižní Koreji opět nabídne speciální edici týkající se pokémonů. Po véčku Galaxy Z Flip3 došlo na sluchátka Galaxy Buds 2. Speciální edici poznáte již na první pohled, protože jsou sluchátka umístěna v pouzdře, které již z dálky připomíná pokéball určený k chytání pokémonů.

Samsung Galaxy Buds2 SM-R177 Samsung Galaxy Buds2 SM-R177
nabízí 70 obchodů za ceny od 1 573 Kč
Srovnat ceny na Živě

I přesto, že si můžete vybrat z pěti barevných variant sluchátek, kvůli krytu, který je celé zakryje, je to však téměř jedno. Součástí základní krabičky je ještě 11 nálepek s oblíbenými pokémony, které si můžete nalepit přímo na základní přenosné pouzdro. Už teď je však jasné, že se jedná jen o kusově velmi omezenou limitovanou edici, která se na domovském trhu Samsungu zřejmě velmi rychle vyprodá.

A cena? V přepočtu 2 400 korun, což je stejná částka, za kterou v Česku pořídíte základní variantu sluchátek Galaxy Buds 2. Samotná sluchátka byla představena loni v srpnu a jejich recenzi si můžete přečíst zde. Celkově vzato se jedná o zcela bezdrátová sluchátka s povedenou zvukovou kvalitou a redukcí šumu, která jsou dostupná za atraktivní cenovku. Vloni v srpnu se přitom sluchátka začala prodávat za 3 790 korun, a od té doby spadla cena již o třináct stovek.

Oficiální video ke sluchátkům Galaxy Buds2:

Zdroj Samsung

Váš názor Další článek: OnePlus Nord má dva nové přírůstky. Sází na rychlost, nadějné fotoaparáty a skvělou cenu

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Sluchátko, Speciální edice, Jižní Korea, Pokémon, Pro +, Edice, F +, Česká republika,