Značková prodejna Huawei oslaví první narozeniny. Nadělí slevy a vymění prasklý displej zdarma

Zákaznické centrum s prodejnou Huawei v pražském obchodním centru Quadrio slaví první narozeniny. Během dvoudenních oslav, které proběhnou ve dnech 6. a 7. června 2018 přímo na prodejně bude pro zákazníky a fanoušky připraveno mnoho narozeninových akcí. Nejzajímavější je výměna displeje pro prvních 100 zájemců zdarma.

Kromě bezplatné výměny displeje, zvýhodněných cen a dárkových poukazů k nákupu se fanoušci značky Huawei mohou těšit také na soutěž o příslušenství Huawei nebo slavnostní fotostěnu, u které budou moci vyzkoušet schopnosti aktuálně nejvyššího modelu Huawei P20 Pro s trojitým fotoaparátem Leica. Chybět nebude ani malé občerstvení.

Během prvního roku provozu zákaznického centra Huawei v obchodním centru Quadrio na Národní třídě v Praze proškolený personál centra zajistil opravu několika tisíc rozbitých displejů, v souladu s požadavky klientů opatřil stovky smartphonů originálním laserovým gravírováním, obnovil stovky zapomenutých hesel a osmi majitelům pomohl navrátit jejich ztracený telefon.

Program oslav v zákaznickém centru Huawei:

6. června:
První den oslav je ve znamení slev při nákupu vybraných smartphonů. Na model Huawei P Smart obdrží zákazníci slevu 500 Kč, smartphone Huawei Mate 10 Lite získají o 1 000 Kč levněji a cena Huawei Mate 10 Pro klesne o 1 500 Kč. K nákupu smartphonů z nejnovější řady Huawei P20 získají zákazníci dárkový poukaz do OC Chodov v hodnotě 2 000 Kč (P20 Pro), 1 500 Kč (P20) a 1 000 Kč (P20 Lite).

7. června: 
Druhý narozeninový den je určen zejména pro stávající zákazníky Huawei. Pokud chodíte s „pavoukem“ přes displej, budete mít šanci nechat si vyměnit panel zdarma. Tento servisní úkon patří k nejnákladnějším, ušetřit tak u vyšších modelů můžete až několik tisíc korun. Akce je určena pro prvních 100 zájemců.

Diskuze (4) Další článek: Zklamání. Lenovo slíbilo superphone plný rekordů, představilo tuctovou kopii iPhonu X

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Žďár, Quadrio, Displej, Národní třída, Rok provozu, Nejvyšší model, Gravírování, Sleva, První rok, Chodov, Obchodní centrum, #Huawei, Narozeniny, Pro +, Proškolený personál, Vybraný smartphone, Servisní úkon