Zatím skrytá tajemství LG G4: DualSIM, cena a další videa

O LG G4 už víme mnohé, ale prostor pro tajemství evidentně stále zůstává. Podle ET News už korejští operátoři spustili předobjednávky a cena zní na 825 dolarů. Přepočítávat ji na koruny nemá valný smysl, ale můžeme srovnávat – u stejných operátorů je LG G4 dražší než Samsung Galaxy S6. Ten u nás začíná těsně pod hranicí 20 tisíc korun. Můžeme tedy hádat, že u nás G4 začne nad touto hranicí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

To je zajímavý posun. Loňská G3 platila za levnější z úzké skupiny superphonů, letos se LG pravděpodobně sveze na trendu zvyšování cen. Bohužel, ale ještě si počkejme do úterní premiéry, abychom měli zcela jasno v tom, co za své peníze dostaneme.

Zoomit.ir pro změnu přinesl informaci, že LG G4 přijde také ve verzi se dvěma SIM kartami. V tomto případě však může jít pro omezenou sérii pro některý ze specifických trhů. Ostatně to není nic výjimečného, už zmíněný Galaxy S6 také má DualSIM verzi.

LG láká sérií videí

Korejci skládají fotoaparát

Fotograf Colby Brown se rozplývá nad světelností objektivu G4

Óda na Quantum IPS displej

Tady LG tvrdí, že jejich panel je lepší než jiné QHD displeje

Kratičké video si vysloužila také kožená záda

Diskuze (7) Další článek: Ve třech krocích. Tak rychle teď Google pošle trasu do telefonu

Témata článku: LG, , , LG G4, LG G4 Stylus, LG G4c, LG G4s, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Tajemství, Stejný operátor, Cena