Zapomeňte na Galaxy S11. Samsung v roce 2020 představí Galaxy S20

Všechny dosavadní spekulace byly podle všeho chybné. Tedy, nikoliv obsahově, ale spíše fakticky. Nástupci letošních modelů řady Galaxy S10 zřejmě nebudou modely Galaxy S11e, Galaxy 11 a Galaxy S11+, ale modely řady Galaxy S20. Samsung chce podle všeho za dosavadními modely řady Galaxy S10 udělat tlustou čáru a začít úplně od začátku. A diametrálně odlišné značení má být prvním krokem, jak se oprostit od minulosti.

Podle zakladatele pouzder značky Schnail se budou letošní tomodely řady Galaxy S nazývat Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Nejmenší model nabídne 6,2" displej, zlatý střed bude osazen 6,7" Dynamic AMOLEDem, nejvyšší model doplněný přízviskem „Ultra“ bude lákat na obří 6,9" zobrazovací panel.

Změnu označení potvrdil i známý leaker Ice Universe, podle něj však zatím nebylo rozhodnutu, zda se bude nejvyšší model nazývat S20 Ultra. Ve hře je prý podle něj ještě několik alternativních označení. Nehledě na finální název, víme toho o připravovaných topmodelech řady Galaxy S poměrně dost. V Evropě mají smartphony běžet na Exynosu 990, na zádech budou mít 108MPx fotoaparát se 100× Space Zoomem. Těšit se můžeme i na velkokapacitní baterie.

Oficiální oznámení letošní řady Galaxy S od Samsungu by se mělo odehrát 11. února v San Franciscu. Do prodeje by se novinky měly dostat začátkem března, a to krátce po zahájení prodejů skládacího véčka, jehož první živé fotografie se již dostaly na internet.

Představení čipsetu Exynos 990:

Diskuze (18) Další článek: ČTÚ bude moci regulovat velkoobchodní ceny volání a služeb. Pomůže to virtuálům

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Evropa, Internet, Ica Universe, Model, Nejvyšší model, San Francisco, Tomo, Prodej, Model řady, Samsun, TWS