Zaměřeno na čtyřfoťákový Samsung: Galaxy A9s a jeho základní specifikace

Samsung s největší pravděpodobností 11. října v Miláně představí smartphone se čtyřmi zadními fotoaparáty, který se má ve finále nazývat Galaxy A9s. Jak bude novinka hardwarově vybavena, napovídá nejnovější informační únik z Německa.

Galaxy A9s má běžet na Snapdragonu 660, v Evropě se však zřejmě bude prodávat se zatím neznámým čipsetem Exynos. Operační paměť bude 6GB, a doplní jí 128GB úložiště a slot pro microSD (až 512 GB). Napájení smartphonu bude mít na starost 3 720mAh baterie, kterou zrychleně dobijete přes USB-C port (Qucik Charge 2.0).

Rozlišení hlavního snímače na zadní straně bude 24 MPx (f/1.7). Pětimegapixelový fotočip pro změnu hloubky ostrosti bude používat clonu f/2.2. Širokoúhlý 8MPx snímač (f/2.4) doplní ještě 10MPx kamerka, opět s clonou f/2.4, která umožní při focení až dvojnásobný „optický“ zoom. Vše jsou zatím pouze spekulace, zdroj se však v minulosti již několikrát osvědčil, takže bychom si vsadili na to, že jsou očekávané specifikace minimálně hodně blízko pravdy. Zda se potvrdí, budeme vědět již příští týden ve čtvrtek.

Představovací video Galaxy A7 (2018) se třemi fotoaparáty:

Zdroj AllAboutSamsung

Diskuze (14) Další článek: Podobná strategie jako u Xiaomi? Galaxy A6s bude pro Samsung vyrábět někdo jiný

Témata článku: Samsung, , , , , , , , MPx, Zak, Milán, Zadní strana, Německo, Největší pravděpodobnost, Představovací video, Záměr, Snímač, Zadní fotoaparát, Alla, Základní specifikace, Usb-c port, Clona, Evropa, Očekávaná specifikace, Samsun