Za zimními sporty nemusíte do Koreje. Samsung otevřel olympijskou arénu na brněnském výstavišti

Dnes odstartovala XXIII. zimní olympiáda v jihokorejském Pchjongčchangu. Příznivci zimních sportů mají v Česku možnost zažít autentickou atmosféru ve dvou olympijských parcích, které vyrostly v Ostravě a v Brně. Ve druhém jmenovaném otevřel Samsung, jako jeden z hlavních partnerů her, svoji Samsung arénu.

Je to místo, kde si mohou sportovní nadšenci a fanoušci vyzkoušet různé interaktivní atrakce, např. virtuální jízdu na saních pomocí VR brýlí a pohyblivého simulátoru, triky na snowboardu snímané na 360° kameru nebo si mohou vytvořit fotku u 3D fotostěny, či napsat nebo nakreslit vzkaz pro svého sportovce pomocí Galaxy Note 8, který mu Samsung odešle do Koreje.

Klepněte pro větší obrázek

Přímé přenosy závodů a videa nejlepších sportovních výkonů přímo z dějiště se budou promítat 25metrové plátno. Samsung aréna je veřejnosti otevřená v rámci Olympijského festivalu na brněnském výstavišti v samostatném stanu v blízkosti pavilonu Z až do 25. února.

Aktuální reklamní kampaň Samsungu:

Váš názor Další článek: Samsung ukazuje, co všechno v jeho továrnách dělají roboti

Témata článku: Samsung, , , , , Hlavní partner, Sam, Brno, Přímý přenos, Brněnské výstaviště, Pchjongčchang, Autentická atmosféra, Atrakce, Ostrava, Česká republika, Aréna, Samsun, Výstaviště, Olymp, Sportovní nadšenec, Zimní sport, Olympijský park, Zimní olympiáda