Za WhatsApp se bude platit! Za předplatné dostanete funkci, která je u konkurence zadarmo

  • Bylo to jen otázkou času
  • Už i WhatsApp nabízí prémiové předplatné
  • Za poplatek dostanete funkci, která je u konkurence zadarmo

Tak i na něj nakonec došlo. Populární komunikátor WhatsApp přichází s vlastním předplatným. Zatím se testuje u betaverze, ze které se však brzy dostane do běžné dostupné aplikace. Zatím naštěstí jen pro podnikové profily.

Máte na WhatsApp rozjetý byznys? Díky prémiovému předplatnému budete moci vaši firmu v tomto komunikátoru ještě více zviditelnit. Hned první novinkou je šikovný odkaz na webovky, který lze upravit jednou za tři měsíce. Důležitou funkcí „do terénu“ je pak možnost aktivace jednoho účtu až na deseti různých zařízeních. Pod jedním účtem tak může odpovídat více uživatelů z různých telefonů. Tedy tak, jak to běžně umí konkurence. Osobní profily WhatsApp jsou vždy propojeny maximálně s jedním telefonem.

Klepněte pro větší obrázek
Do WhatsApp se dostává předplatné. Bude k dispozici jen pro firemní účty

WhatsApp Premium není povinné předplatné, takže jej můžete či nemusíte využít. Samotná platba předplatného probíhá přes Google Play a AppStore, kde lze případné předplatné zrušit. V současné době se předplatné testuje v betaverzi a u vybraných firem, brzy by mělo proniknout do celého světa. Osobních účtů na WhatsAppu se však tentokrát týkat nebude.

Zdroj: Wabetainfo

Diskuze (11) Další článek: Huawei Mate 50 Pro zkusí navázat na fotografický um předchůdce. S touto cenou to ale bude mít těžké

Témata článku: , , , , , , , Terén, Otázka času, Poplatek, Wabetainfo, Funkce, Účet, F +, Konkurence, Komunikátor