WhatsApp, zabiják drahých SMS, brzy v češtině

Znáte WhatsApp, multiplatformní aplikaci, která uživateli šetří peníze za SMS a MMS? Jestli ne, tak si přečtěte náš předchozí článek. Pro všechny ostatní máme potěšující novinku - WhatsApp se zanedlouho dočká češtiny.

Moderní uživatel smartphonu se neobejde bez mobilního internetu. Ruku v ruce s tímto faktem jde hlavní myšlenka aplikace WhatsApp: Proč platit za SMS a MMS, když je lze zaslat s veškerým komfortem a takřka zdarma?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Konečně se se dočkáme lokalizace

Aplikaci WhatsApp byla zapovězena čeština a řadu uživatelů tento fakt od použití odrazoval. Nyní se však už povážlivě blýská na lepší časy, a tak masovějšímu rozšíření v českých luzích a hájích již nic bránit nebude.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
WhatsApp v češtině, sen každého tuzemského psavce

Jen pro připomenutí - WhatsApp funguje na chytrých telefonech s operačními systémy Android, iOS, Symbian, Windows Phone a komunikátorech BlackBerry. Česká verze bude zanedlouho k dispozici pro všechny zmiňované platformy krom Windows Phone.

Podrobnosti k dostupnosti češtiny na telefony s Windows zjišťujeme.

Diskuze (195) Další článek: Sony Xperia P: v krunýři z hliníku [video]

Témata článku: Blackberry, , , , , , , , , Hlavní myšlenka, Brzy, Česká verze, Zabiják, Předchozí článek, Moderní uživatel,