Výrobci pouzder mají jasnou představu. Přesně takto bude vypadat Galaxy S21

Samsungu už na internet unikl design připravované řady několikrát, a dříve prezentované rendery potvrzují i výrobci pouzder, kteří už taktéž vědí, jak bude nová řada topmodelů od Samsungu vypadat. A leaker Ice Universe na svém Twitteru ukázal dvě fotografie, na kterých můžete právě vidět Galaxy S21 oblečený do neoriginálního krytu.

Díky renderům pouzder můžeme potvrdit vzhled zadní strany telefonu, resp. fotomodulu, poblíž kterého bude připravena přisvětlovací dioda. Zamykací klávesa s regulátory hlasitosti budou umístěny na pravém boku, na spodní hraně najdeme konektor USB-C a hlavní reproduktor. Displej si zachová vycentrovaný průstřel, ovšem základní Galaxy S21 se má od zbývajících dvou modelů přeci jen trochu odlišovat...

U základního Galaxy S21 se očekává plastový zadní kryt a 6,2" Full HD+ displej s podporou 120 Hz, který bude přísně rovný. Na zádech bude ve fotomodulu umístěn 12MPx hlavní foťák, 12MPx širokáč a 64MPx teleobjektiv. Základní model by měl být, stejně jako zbývající dva smartphony řady Galaxy S21, v Evropě postaven na 5nm Exynosu 2100. A ten by měl svým výkonem dorovnat i připravovaný Snapdragon 875. Představení řady Galaxy S21 od Samsungu se uskuteční již v polovině ledna příštího roku.

Srovnání aktuálních modelů Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra:

Via Twitter

Diskuze (2) Další článek: ČTÚ zkontroloval, jak operátoři dodržují novelu zákona. Někteří neaktualizovali podmínky

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Model, Ica Universe, Evropa, Kryt, Pouzdro, Výrobce, Jasná představa