Vyberte si tři produkty od Samsungu a nejlevnější máte za 1 Kč. Začíná akce Color Friday

Samsung po čase opět zopakuje slevovou akci, v rámci které mohou zákazníci získat při nákupu více produktů jeden z nich za výrazně nižší cenu. Přestože akce má název Color Friday, jenž svádí na pouhou jednodenní platnost, trvá více než dva týdny od 18. února až do 6. března 2022. Slevu lze uplatnit na oficiálním e-shopu.

Klepněte pro větší obrázek
Příklad kombinace produktů | Grafika: Samsung

Princip akce spočívá v nákupu trojice produktů Samsung, přičemž za nejlevnější z nich zaplatí zákazník 1 Kč. Kombinovat lze plošně ze všech produktových kategorií – smartphony, tablety, televizory, pračky, chladničky i drobné příslušenství.

Různé barvy – různé produkty

Akce se vztahuje i na stejné produkty, lišící se pouze barvou. Můžete si například vybrat troje sluchátka Galaxy Buds2  v olivové, grafitové a bílé barvě, zaplatíte za dva kusy a třetí získáte za 1 korunu.

Klepněte pro větší obrázek
Příklad kombinace produktů | Grafika: Samsung

Speciální nabídku nelze kombinovat s jinými akcemi nebo slevami na e-shopu a vztahuje se pouze na nákup tří různých produktů (lišících se alespoň barvou). Akce se vztahuje pouze na produkty, které jsou skladem.

Jedinou výjimkou z akce jsou naprosté novinky v nabídce Samsungu. Sleva se tedy nevztahuje na celou řadu smartphonů Galaxy S22, tabletů Galaxy Tab S8 a projektor The Freestyle. Kompletní pravidla akce Samsung Color Friday najdete zde.

Pozor, na novou řadu smartphonů Galaxy S22 se akce nevztahuje:

Diskuze (3) Další článek: Nord CE 2 už není čistokrevný OnePlus, získává DNA od Oppo. Přesto má čím zaujmout

Témata článku: Samsung, , , , , , The Freestyle, Samsun, Pro +, Color Friday, Produkt, F +, Barva