Vnitřní displej Samsungu Galaxy Z Fold 2 přijde o výřez. Nahradí jej průstřel

Samsung již za týden představí nástupce skládacího Galaxy Fold, a na internetu se objevila jeho první (rozumějte málo kvalitní) živá fotografie. Můžete na ní vidět polorozevřený displej skládačky, která bude skutečně označena jako Galaxy Z Fold 2 5G. A fotka potvrzuje i záležitost, o které se dříve hojně spekulovalo. Z vnitřního displeje zmizí masivní výřez, který bude nahrazen malým průstřelem pro 10 Mpx selfie. Najdete jej vycentrovaný v horní části pravé poloviny skládacího displeje.

Z dřívějších spekulací víme, že vnitřní Dynamic AMOLED displej bude mít úhlopříčku 7,59 palce, a také to, že bude podporovat 120Hz obnovovací frekvenci. Z vnější strany by měl být připraven výrazně větší 6,23" Super AMOLED, v jehož průstřelu bude opět trůnit 10MPx selfie. Na zádech, která se částečně odhalila na této tiskové fotografii, byl vidět trojitý fotomodul, který designově odkazuje na řadu Galaxy Note20. Použité fotočipy však mají být téměř stejné jako u Galaxy S20 (12 + 12 + 64 MPx).

Dvoudílná baterie bude mít souhrnnou kapacitu 4 365 mAh, a bude podporovat rychlé 25W kabelové a 15W bezdrátové dobíjení. O výpočetní výkon se u této skládačky postará Snapdragon 865+ s 256 nebo 512GB úložištěm. Naprostou samozřejmostí je podpora 5G (s LTE variantou se zřejmě vůbec nepočítá), uvnitř hybridu poběží Android 10 s nadstavbou One UI 2.5.

Zdroj Twitter

Diskuze (5) Další článek: Realme dnes představí novinky s agresivním poměrem výkon/cena. Sledujte přímý přenos z tiskovky

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Displej, ? Displej, Samsun, Z Fold, Dynamic AMOLED displej, Výřez, F +, Skládačka, Průstřel, Internet,