Viber spustil ankety přímo v chatu. Hlasování můžete kontrolovat v reálném čase

Nemůžete se dohodnout se skupinou známých na chatu, do které hospody dnes večer vyrazíte? Náročný oříšek může pomoci rozlousknout nová funkce komunikační aplikace Viber nazvaná Polls. Přímo v chatu založíte anketu a v reálném čase sledujete, jak přibývají hlasy jednotlivým položkám.

Klepněte pro větší obrázek

V poslední verzi Viber přibyla na spodní lištu chatovacího okna ikona Polls. Tu stačí stisknout, zadat otázku a k ní až 10 možností pro odpovědi. Každý, kdo se hlasování zúčastní, vyjádří svůj názor pouhým kliknutím na srdíčko umístěné vedle své odpovědi. V přímém přenosu pak může sledovat, jak se hlasování vyvíjí.

Klepněte pro větší obrázek

Nová funkce rozšíří možnosti komunikace mezi uživateli a dává možnost vyjádřit svůj názor na jakékoliv téma. Umožňuje také každému, kdo se zúčastní dané konverzace, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma. Uživatelé ve skupinové konverzaci mohou vidět, jak členové hlasovali kliknutím na jednotlivé odpovědi, v komunitách je hlasování anonymní.

Váš názor Další článek: Samsung chystá vlastní turbo. Herní výkon zvýší tzv. Neuro Game Booster

Témata článku: , , , , Komunikační aplikace, Srdíčko, Case, Názor, Reálný čas, Spodní lišta, Kliknutí, Hlasování, Poslední verze, Konverzace, Přímý přenos, SPU, Oříšek, Nová funkce, Odpověď