Véčko Samsungu rozebráno do posledního šroubku. Na baterii už víc místa nezbylo

Po rozborce skládacího Galaxy Z Fold3 přišla záhy řada i na kompletní rozebrání skládacího véčka Galaxy Z Flip3 od Samsungu. I zde se opakuje stejný postup, začíná se nahřátím vnějšího skleněného krytu, od něhož se postupuje směrem do útrob zařízení. Na dílu véčka se základní deskou, fotoaparáty a s vnějším displejem už mnoho místa nezbylo, takže se zde vtěsnala jen 930mAh baterie. 

Druhý část véčka je osazena větší 2 370 mAh baterií, cívkou pro bezdrátové nabíjení, reproduktorem a konektorem. I na této rozborce jsou vidět gumové výplně, které zaručují voděodolnost dle normy IPx8. V posledním kroku rozborky přijde na řadu i křehký skládací displej, který je vytažen z těla telefonu. A to je něco, co nám u rozborky Z Fold3 výrazně chybělo.

Autor rozborky však u svého videa uvedl, že měl při vytahování displeje štěstí, stačil jeden nešťastný pohyb a mohlo být po displeji. Podle kanálu PBKreview je skóre opravitelnosti 4/10, připomeňme, že Z Fold3 získal při rozborce jen dva body z deseti.

Rozborka Samsungu Galaxy Z Flip3:

Váš názor Další článek: Pixel 5a trápí přehřívání. Problém nastává při nahrávání 4K videí v 60 fps

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Rozebrání, Samsun, Základní deska, Šroub, Displej, Šroubek,