V New Yorku jsme omrkli také hodinky Watch Active 2 a špičkový Galaxy Tab S6

Chytré hodinky Galaxy Watch Active 2 a špičkový tablet Galaxy Tab S6 představil Samsung už v předstihu, ale právě až v New Yorku jsme se s nimi mohli seznámit osobně. Tady jsou naše první dojmy, video a pár obrázků.

K základním verzím hodinek (40mm hliník / 44mm hliník / 44mm ocel s LTE konektivitou) Samsung v New Yorku přidal Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition určenou především sportovcům. Koupit půjde v obou velikostech, ale pouze v hliníkové verzi a bez LTE. V základu je silikonový řemínek s provlékacím očkem, takže při sportu nebude plandat konec a rozhodně se nerozepne ani na kole v hodně uskákaném terénu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zvědaví jsme byli především na „digitální lunetu“. Pokud prsty otáčíte po obvodu displeje, hodinky jemnými vibracemi dávají najevo, že rozumí vašim povelům. Ano, tohle bude použitelné.

Konstrukce Samsungu Galaxy Tab S6 je nekompromisní, pevná a efektní. Hohužel byl vystavený bez příslušenství a neměli jsme k dispozici ani na zádech tabletu nabíjený stylus. Tady budou hlavní trumfy schované v uživatelském prostředí, což důkladně vyzkoušíme v recenzi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Pevný, precizně zpracovaný a tenoučký. Takový je Tab S6.

A teď slíbené video:

Diskuze (3) Další článek: T-Mobile uvedl nové balíčky pro Twist. Jednorázových 100 MB za 10 Kč lze aktivovat i opakovaně během dne

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S, Armour, York, New York, Tab S,