Úniky pokračují. Samsung Galaxy S20+ dostane 120Hz displej a 4 500mA baterii

Předevčírem na internet unikly detaily chystaného Galaxy S20 Ultra, včera specifikace fotoaparátů u Galaxy S20 a Galaxy S20+, no a dnes vám ukážeme další zveřejněné detaily k modelu Galaxy S20+. Úniky z posledních hodin potvrzují přítomnost protaženého displeje s poměru stran 20:9 s rozlišením 3 200 × 1 440 pix. Pod displej se dostane ultrazvuková čtečka otisků prstů a ve výbavě nebude chybět ani 120Hz obnovovací frekvence displeje. Tu půjde přepnout v nastavení zobrazení ze standardních 60 Hz pro plynulejší scrollování obrazu a pro realističtější animace. Počítejte však s větší zátěží na baterii.

Světe, div se, na internetu je dokonce i první „hands-on“ video chystaného Galaxy S20+. Můžete jej vidět níže v článku, a ukazuje se na něm telefon ze všech stran. Záda jsme už viděli dříve na fotografiích, všechny doplňkové ovladače jsou umístěny na pravém boku, na spodní hraně však bude chybět sluchátkový jack. A to u řady Galaxy S vůbec poprvé. V základní krabici by tak na uživatele měly čekat USB-C sluchátka od AKG. Nové modely řady Galaxy S20 budou podporovat i 25W rychlonabíjení, tedy stejný standard jako u Galaxy Note10.

První „Hands-on“ video Samsungu Galaxy S20+:

A pokud je pro vás Galaxy S10+ příliš velký telefon, bude vám Galaxy S20+ připadat jako obří pádlo! Pokud dáte oba telefony vedle sebe, vypadá loňský S10+ jako drobeček. Podle zdroje dostane Galaxy S20+ 12GB operační paměť typu LPDDR5, minimálně 128GB úložiště UFS 3.0 a baterii o kapacitě 4 500 mAh. Představení řady Galaxy S20 a véčka Galaxy Z Flip proběhne 11. února v San Franciscu.

Samsung zve na akci Unpacked do San Francisca:

Zdroj XDA-Developers

Diskuze (9) Další článek: Pokémon Go má za sebou rekordní rok. Mobilní hra vydělala 20 miliard korun!

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+, Displej, Headphone Jack, Galaxy Z Flip, Internet, San Francisco, ? Displej, Max Weinbach, Samsun, Telefon, DOS