Toto jsou tiskové rendery Samsungu Galaxy Note 10. Design projde obměnou

Samsung za necelý měsíc představí tabletofony Galaxy Note 10 a Galaxy Note 10+, a my vám můžme již nyní s předstihem ukázat budoucí oficiální tiskové rendery. Vděčíme za ně Ishanu Agarwalovi, který je zveřejnil na svém Twitteru. V prvé řadě je třeba zmínit, že mezi představením Notu 9 a Notu 10 uplyne jeden rok, ovšem z pohledu designu to vypadá, jakoby telefon poskočil „o dva roky“ kupředu.

V naší galerii se můžete nejprve podívat nejprve nazvětšenou verzi Galaxy Note 10+, a poté na základní variantu Galaxy Note 10. Základ je stejný. Hranatější tělo dostane tenké boční rámečky s trochu větší bradou. Valnou většinu čelní plochy vyplní displej Dynamic AMOLED s vycentrovaným průstřelem. Obě novinky budou mít tenký profil, displej zakřivený až do boků a nepatrně vystouplý fotoaparát na zadní straně. V krajním ostrůvku můžeme vidět hned tři objektivy, u verze Galaxy Note 10+ má ještě přibýt ToF kamerka. Ta však bude zarovnaná se zbytkem těla.

Samsung i letos s barvami Notu trochu zaexperimentuje. Samozřejmě nebude chybět černá s černým perem S Pen, které se bude opět zasouvat do útrob v pravé části spodní hrany. Pokud se budete chtít trochu odvázat, bude na výběr gradientní stříbrná, která má podle intenzity okolního světla vrhat odlesky až do modré a fialové. Samotné pero S Pen bude u této barevné verze sytě modré. Specifikace obou modelů se v rámci spekulací dlouhodobě nemění, nakousli jsme je již v našem dřívějším článku.

Stěžejní vlastností Galaxy Note 10 má být i nadále režim DeX:

Diskuze (15) Další článek: Startují výprodeje na Galaxy Note 9. U Vodafonu jej pořídíte o pět tisíc levněji!

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note10, Děs, Ishan Agarwal, Verze, Tof kamerka, Render, Samsun, Pro +, DESI, Displej, S PEN, Pero, Obměna, Noty,