Těšte se: tři neznámé Samsungy na fotkách

Samsung nechtěně nechal nahlédnout do blízké budoucnosti, unikly mu fotky a informace o trojici připravovaných smartphonů.

Včerejší den byl bohatý na objevování připravovaných Samsungů, na internetu se objevily hned tři. Prvním je dvousimkový Galaxy Grand Duos, o kterém jste si již mohli přečíst, podle čínského zdroje by měl nakonec používat 4,5" LCD displej s WVGA rozlišení, dvoujádrový 1,2GHz procesor a k dispozici bude 8Mpix fotoaparát na zádi a 2Mpix kamerka nad displejem. V zařízení o rozměrech 143 x 77 x 9,6 mm a hmotnosti 155 gramů nebude chybět Android Jelly Bean.

Klepněte pro větší obrázek
Očekávaná podoba Samsungu Galaxy Grand Duos.

Druhý objevený model se jeví jako nástupce Galaxy Ace 2, zatím jej známe pod označením GT-I8262D. Základem je 4,3" WVGA LCD displej a 1GHz procesor v podobě hnacího motoru. Zařízení samozřejmě podporuje Wi-Fi, Bluetooth, GPS a poradí si i s paměťovými kartami microSD. Na zádech je pak umístěn 5Mpix fotoaparát s LED přisvětlením. Údajně by se mělo jednat o další Dual SIM smartphone.

 

Klepněte pro větší obrázek 
Očekávaná podoba Samsungu GT-8262D.

Třetí model nese název Galaxy S II Plus (GT-I9105), vzhledově vypadá jako Galaxy S II, funkčně bychom jej však mohli lépe nazývat „minus“, protože celkové specifikace mají být o chlup horší. V prvé řadě zůstane zachováno rozlišení a úhlopříčka displeje (480 x 800 pix, 4,3"), údajně by se však mělo jednat o LCD panel. Zařízení dostalo do vínku dvoujádrový 1GHz procesor neznámého typu, interní paměť má kapacitu 8 GB, samozřejmě půjde rozšířit paměťovými kartami. V telefonu bude připraven Android Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz.

Klepněte pro větší obrázek
Očekávaná podoba Samsungu Galaxy S II Plus

Zatímco první dvojice by podle všech předpokladů měla být teprve představena na veletrhu CES v lednu příštího roku, Galaxy S II Plus by měl zamířit na trhy ve třetím lednovém týdnu. Prodávat se bude v barevných variantách Chick White (bílá) a Dark Blue (modrá).

Zdroj: Sammobile.com

Diskuze (48) Další článek: 3DMark: benchmark, který srovná Windows 8, RT iOS i Android

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy Grand, Samsung Galaxy Grand Duos, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S II Plus, Včerejší den, F +, První dvojice, Hnací motor, Sam, Třetí model, Samsun,