Tento Samsung je pekelně drahý a u nás se neprodává. Do balení ale nahlédnout můžete

Letošní generaci skládaček opět doprovodila limitovaná prémiová edice newyorského módního domu Thom Browne. Do jejích barev a proužků se oblékl jak sám o sobě elegantní véčkový Galaxy Z Flip3, tak i hybrid zaměřený spíše na produktivitu Galaxy Z Fold3.

Balení telefonů je opět vyvedeno do podoby luxusní kazety ukrývající hned několik produktů. Kromě samotného telefonu jsou to také chytré hodinky Galaxy Watch4 nebo Watch4 Classic, dále zcela bezdrátová sluchátka Buds 2, dobíjecí podložka pro trojici zařízení Wireless Charger Trio a v případě Z Fold3 také aktivní stylus S Pen Pro.

Rozbalovací video speciální edice Samsung Galaxy Thom Browne 2021:

Ani jedna ze dvou dárkových kazet není oficiálně dostupná na českém trhu. Samsung je distribuuje pouze v několika zemích, nebo je lze zakoupit přímo v kamenném butiku Thom Browne. Americká cenovka v případě sady s Galaxy Z Fold3 činí 3 450 dolarů (cca 75 tisíc korun bez daně), kazeta s véčkovým Galaxy Z Flip3 je o něco levnější a stojí 2 350 dolarů (cca 50 tisíc korun bez daně).

Jde už o několikátou spolupráci Samsungu se značkou Thom Browne. V minulých letech se limitované edice obvykle rychle vyprodaly a překupníci pak kazety s telefony a dalším příslušenstvím přeprodávali na aukčních portálech za několikanásobně nadsazené ceny. Podobný scénář se zřejmě zopakuje i letos –na amerických stránkách Samsungu je v tuto chvíli dostupný už jen véčkový model.

Diskuze (4) Další článek: Rok prodeje iPhonu 12. Reseller odkryl, jaké modely a barvy kupovali Češi nejčastěji

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Daň, Balení, Kazeta, Buds, Telefon, Dolar, Wireless Charger Trio, Thom Browne, Samsun, Aukční portál