Takto bude vypadat nadstavba Samsung Experience na Androidu 9.0 Pie

Samsung u svých smartphonů zatím žádný update na Android 9.0 Pie nevydal, systémová ROM je stále ve vývoji. V polovině září jsme vám ukázali vzhled první betaverze Androidu Pie v podání Samsungu, na níž byla „namontována“ nejnovější verze nadstavby Samsung Experience 10. Vývoj ROM trochu pokročil, takže pro vás máme další screenshoty, tentokrát betaverze v pokročilejším stádiu vývoje, která vypadá o něco povedeněji.

V naší galerii se tak můžete podívat na screenshoty Androidu Pie ze Samsungu Galaxy S9+. Hlavní změnou, která je patrná na první pohled, je nový typ fontu, který se ukáže přesně po dvou letech od vytvoření písma SamsungOne. Vizuálních vylepšení se dočkala aplikace Zprávy i Číselník, přepínání aplikací vypadá podobně jako u čistého Androidu, tlačítkové ovladače ve spodní liště můžete zaměnit za systémová gesta. Nové jsou ikonky aplikací a celková barevnost systému, který oproti aktuální verzi nadstavby vypadá výrazně dospěleji.

První dojmy ze Samsungů Galaxy S9 a S9+:

Kdy Samsung své stávající modely aktualizuje na Android Pie, zatím není známo.

Zdroj Androidpolice

Diskuze (15) Další článek: Aktualizace na iOS 12.1 začne zpomalovat i váš iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Spodní lišta, ROM, Android Police, Aplikace, Samsun, Nový typ, První pohled, Sam, Betaverze, Pius, Experience, Hlavní změna, První dojem,