Sledujte Twitch streamy a vyhrajte telefon od Samsungu. Stačí najít herní kód

Samsung připravil ve spolupráci se streamery Xnapycz a MileysLife soutěž, která nemá nikterak náročná pravidla. Stačí sledovat jejich streamy na platformě Twitch a hledat karty s kódy, které se budou náhodně zobrazovat v průběhu vysílání, a to až do 19. července. V rámci třech soutěžních týdnů se uskuteční 10 až 14 soutěžních vysílání.

Pokud se na webových stránkách soutěže přihlásíte pod svým účtem Twitch, a oba weby propojíte, bude pro zařazení do soutěže stačit jen nahrát kód, který se objeví ve streamu, a to v sekci Moje karty přes tlačítko „Přidat kartu“. Musíte být ale rychlí, protože kódy budou platné jen omezenou dobu. Dílčí vítězové budou vyhlašováni každý soutěžní den na webu soutěže, slosování o hlavní ceny, tedy o smartphony, proběhne 20. července.

Ze všech, kteří si zaregistrují zveřejněné kódy, bude vylosováno několik výherců. Pátou cenou v pořadí je lokátor Galaxy SmartTag+, který získá 29 účastníků, čtvrtou cenou jsou sluchátka Galaxy Buds Pro, která obdrží 9 sledujících. Třetí cenu představuje Galaxy A32 5G, který bude k dispozici pro pět účastníků soutěže. Druhou cenou v pořadí je Galaxy A52 5G, který bude připraven pro tři vylosované účastníky. První cenou bude Galaxy A72 se sluchátky Buds Pro a lokátorem SmartTag+, balíček bude připraven pro jednoho výherce. Kompletní pravidla soutěže se dočtete zde.

Redakční představení Galaxy A52 a Galaxy A72:

Váš názor Další článek: Víme, jak bude vypadat Samsung Galaxy S21 FE. Jeho cena vás dost překvapí

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy A32 5G, Samsung Galaxy A52 5G, Samsung Galaxy A72, Sluchátko, Samsun, Soutěž, Kód, Galaxy SmartTag +, Stream, Webová stránka, Galaxy Buds, SmartTag +, Herní, Twitch